Søges: Kreative unge, som er vilde med at arbejde visuelt

Anerkendte Dark Matters, som bl.a. har produceret Visuals og scenegrafi til Spleen United, Mew, Den Sorte Skole, Kashmir og Who Made Who, kommer til Horsens i uge 41 for at holde en workshop for byens kreative unge talenter. Er du én af dem … og skal du med?!

 Udkast maling sort-hvid2

I uge 41 inviterer Dark Matters og Horsens Kommune alle kreative unge talenter i lokalområdet til en workshop om videoprojektion, visuelle virkemidler og mapping. Under overskriften “Videoprojektion som kunst i byrummet” lærer Dark Matters i alt 25 deltagere at arbejde med Visuals og produktion at lysshows til byrummet.

På workshoppen vil du som deltager bl.a. lære at udvikle og producere lysshows, som kan vises på facader og bygninger i byrummet. Du bliver derudover også introduceret til historien om VJs, scenografi og rumlig formidling samt til arbejdet med mapping og videoprojektioner.

I løbet af workshoppen bliver du som deltager ført igennem alle faser af videoprojektion, herunder udvikling af koncept og idé, animation og produktion samt mapping og teknik. Du bliver med andre ord klædt på til at udvikle og producere visuelle videoprojektioner – helt selv.

Praktisk omkring workshoppen:
Workshoppen afholdes i uge 41 om eftermiddagen (kl. 16-21) mandag til fredag. Fredag eftermiddag/aften afsluttes workshoppen med en offentlig visning af det producerede materiale i Horsens midtby.

Der er plads til 25 deltagere på workshoppen, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Det er gratis at deltage på workshoppen.

Workshoppen retter sig mod unge kreative talenter i Horsens Kommune i aldersgruppen 14-19 år. Det vil være en fordel, hvis du har grundlæggende kendskab til digital design og gerne en smule erfaring med animation.

Tilmelding sker ved at sende en mail til hip@horsens.dk med følgende oplysninger senest den 15. august:

-Navn, adresse, telefonnummer og email
-Alder, skoletrin/uddannelse
-Hvad er dine interesser? Har du tidligere beskæftiget dig med video, design og/eller animation?
-Har du gået ved fx Billedskolen Horsens Kunstmuseum, Komediehuset, Horsens Musikskole eller lignende? Har du beskæftiget dig med animation eller andet i den genre?
-Hvad kan du? Er der noget, du er særligt god til? Eller er der noget særligt, du gerne vil lære på workshoppen?

Har du spørgsmål?
Kontakt projektkoordinator Henriette W. Ipsen på mail hip@horsens.dk eller telefon 7926 2315

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>