Hurra!

KUBEN er blevet 1 år! 

I 2012 fik Horsens midtby Danmarks første kulturhus af glas – lige midt på gågaden. Siden da har horsensianerne fyldt KUBEN med masser af arrangementer, der viser hvad byen rummer af kunstneriske, kulturelle og foreningsbaserede aktiver. Og det blev fejret!

I dagene 9.april-13.april kunne man se en mindre udstilling af en lang række billeder og en film, der viser en del af de mange oplevelser, som man har kunnet få i og omkring KUBEN det første år. KUBENs liv er skabt af Horsensborgerne, og dokumenteres løbende på Facebook-siden Mærk Byen, hvor horsensianere løbende kan fortælle deres historier, dele deres KUBE-oplevelser og billeder fra KUBE-arrangementer.

Mødre på Barsel i Horsens besøgte onsdag formiddag KUBEN, hvor mødrene hæklede forskellige søde og sjove figurer, mens deres babyer legede og hyggede sig på gulvet.

Torsdag inviterede KUBEN børn indenfor til en tegnedag og fredag kunne alle komme ind i KUBEN og lave en badge med KUBENs logo.

Hele ugen var det muligt at komme ind i KUBEN og høre om muligheder og generelle informationer om huset. Og man kunne ligeledes komme ind og skrive et fødselsdagskort til KUBEN, som blev hængt op, som en del af udstillingen.

Lørdag den 13. april – på KUBENs officielle fødselsdag – åbnede KUBEN op for en række festlige indslag og bød horsensianere velkommen til den første fødselsdagsfest med dans, musik og festivitas – og som til en rigtig 1 års fødselsdag, var der naturligvis også fødselsdagskage.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>